Yhdistys

Länsi-Helsingin lähimmäispalvelu Leevi ry

Länsi-Helsingin lähimmäispalvelu Leevi ry on perustettu vuonna 1996. Yhdistys tuottaa ikäihmisille laadukkaita ja monipuolisia asumis-, koti-, hoiva-, turva- ja harrastuspalveluja sekä tukee ja auttaa ikäihmisiä ja muita avun tarpeessa olevia henkilöitä hyvään, turvalliseen elämään.

Yhdistyksen rinnalla toimii vuonna 2011 perustettu Leevin Kotiapu Oy. Se tuottaa kotipalveluja ikäihmisille ja muille asiakkaille. Toiminnan tavoitteena on tukea ihmisten kotona asumista ja auttaa niissä päivittäisissä toimissa, missä apua tarvitaan. Kotiapu Oy tuottaa kotipalvelujen lisäksi mm. kuljetus-, kaupassakäynti- ja siivouspalveluja sekä saattoapua esimerkiksi kulttuuritapahtumiin.

Kotiapu Oy:n mahdollinen tuotto käytetään Leevi ry:n vapaaehtoistyöhön ja ikäihmisten harrastetoiminnan tukemiseen.

Yhdistyksen vuosikokous valitsee vuosittain puheenjohtajan ja 4-8 jäsenisen hallituksen.

Yhdistys on vanhus- ja lähimmäispalveluliitto Valli ry:n jäsenjärjestö.

Hallitus kaudella 2024

Kari Lägerkrantz, puheenjohtaja

Maija-Liisa Lempinen, jäsen

Leila Kinnari, jäsen

Julia Hirvi, jäsen

Jemina Vegiaris, jäsen

Hannu Paajanen,jäsen

Tuulikki Hellström, jäsen

 

Jäsenet

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä yhdistyksen tarkoitusperät hyväksyvä Suomen kansalainen sekä oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö. Hallitus hyväksyy uudet jäsenet.

Hae jäseneksi liitteenä olevalla lomakkeella.

Jäsenet ovat tervetulleita Leevi ry:n järjestämiin tapahtumiin maksutta, ellei kutsussa muuta mainita. Ei-jäseniltä peritään pieni maksu osallistumisesta.

Jäsenmaksu on 20 €/vuosi.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Vapaaehtoistoiminta

Tule vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoisena voit antaa läsnäoloasi sitä kaipaavalle ikäihmiselle. Voit toimia hänen läheisenään, tukenaan ja arjen apunaan. Vapaaehtoistyö on ikäihmiselle korvaamatonta ja itsellesi saat arvokasta merkitystä elämääsi.

Vapaaehtoisena et tarvitse mitään erityistaitoja, mutta oman elämäsi tulee olla tasapainossa. Toivottavaa on, että voit sitoutua toimintaan vähintään vuoden ajaksi.

Pidämme sinusta huolta!

Vapaaehtoiset ovat toimintamme voimavara ja meille erityisen tärkeitä. Tuemme työtäsi monin tavoin ja saat yhteyshenkilöksi ammattilaisen, johon voit aina ottaa yhteyttä.

Yhteiseen alkuun pääsemme, kun lähetät yhteystietosi osoitteeseen heidi.wallius-virkkula@leeviry.net

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Leevi ry:n rekisteri- ja tietosuojaseloste.