Ryhmäkodit

Ryhmäkodit

Hellikoti

Pohjois-Haagassa Leevin palvelutalossa toimii ryhmäasumiseen tarkoitettu Hellikoti, jossa on 16 pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettua huonetta muistisairaille. Huoneet ovat kooltaan 18-34,5m² ja jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja wc. Asukkaat saavat kalustaa huoneet omilla tutuilla ja tärkeillä kalusteillaan, hoivasängyt ovat Leevin palveluun sisältyvät.

Yhteiset esteettömät tilat kuten olohuone, keittiö, kodinhoitohuone ja sauna ovat Hellikodin asukkaiden vapaassa käytössä. Hellikodin upea, iso terassiparveke on asukkaiden ilona kaikkina vuodenaikoina.

Hellikodin asukkailla on mahdollisuus osallistua palvelutalon monipuolisiin viriketoiminnanohjaajan toteuttamiin harrastetapahtumiin, ulkoiluhetkiin ja kodin askareisiin.

Leevikoti

Kannelmäessä Rumpupolun palvelutalossa toimii 14-paikkainen ryhmäkoti Leevikoti. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on kylpyhuone ja wc. Huoneet ovat kooltaan 16-21.5 m². Asukkaat saavat kalustaa huoneet omilla tutuilla ja tärkeillä kalusteillaan, hoivasängyt ovat Leevin palveluun sisältyvät.

Yhteiset esteettömät tilat kuten olohuone, keittiö ja ruokatila ovat Leevikodin asukkaiden vapaassa käytössä. Leevikodin suojaisa piha on asukkaiden ilona kaikkina vuodenaikoina.

Leevikodin asukkailla on mahdollisuus osallistua palvelutalon monipuolisiin viriketoiminnanohjaajan toteuttamiin harrastetapahtumiin, ulkoiluhetkiin ja kodin askareisiin.