Leevin Kotiapu Oy

Leevin Kotiapu Oy

Tarvitsetko apua ja tukea arjen askareisiin kotona tai kodin ulkopuolella?

Leevin Kotiapu Oy:n kotipalvelu tarjoaa laadukasta, luotettavaa ja välittävää palvelua pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontamme sisältää muun muassa auttamista kodin askareissa, esimerkiksi ruuanlaitossa, siivouksessa, pyykkihuollossa, asiointiavussa, ulkoiluseurassa ja muissa päivittäisissä toimissa. Kotipalvelulta ostetut palvelutehtävät toteutetaan asiakkaan omilla siivousvälineillä ja aineilla, jotka kartoitetaan ensimmäisen palvelukäynnin yhteydessä.

Apuamme voi tiedustella myös kodin pieniin kunnostus- ja huoltotehtäviin, esimerkiksi television asennukseen, lumen luontiin ja ruohon leikkuuseen.

Palvelujen sisältö suunnitellaan ja räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan sekä tehdään kirjallinen palvelusopimus. Kotipalvelumme on yksityishenkilöille kotitalousvähennyskelpoista ja kunnalta voi hakea palveluseteliä siivousapuun.

Tavoitteenamme on tukea asiakkaidemme täysipainoista ja turvallista elämää kotona. Lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet – palvelulupauksenamme kiireetön, kuunteleva ja laadukas palvelu.

Ajanvaraus arkisin 8-16 ja perjantaisin 8-14 numerosta 050 471 0666.

Voit jättää viestin vastaajaamme, jos olimme varattuja soittaessasi.

Palvelut

 

Hinnasto

Leevin Kotiapu Oy hinnasto 1.1. 2023

 

Hallinto ja yhteystiedot

Klaneettitie 10, 00420 Helsinki
Y-tunnus 2377219-3

 

Palveluvastaava Anu Parhiala
anu.parhiala@leevinkotiapu.fi
050 471 0666

 

Toimitusjohtaja Heidi Wallius-Virkkula
heidi.wallius-virkkula@leeviry.net
040 827 5500