Palvelutalot

Palvelutalot

Leevin palvelutalo

Leevin palvelutalo sijaitsee Pohjois-Haagassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Leevin palvelutalossa on 39 palveluasuntoa, joihin asukkaat valitaan terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Kaikissa asunnoissa on makuuhuone, tupakeittiö, iso kylpyhuone ja lasitettu parveke tai pieni piha (1 krs.). Huoneistot ovat kooltaan 38,5-65,5m².

Haagassa asukkaiden vapaassa käytössä ovat palvelutalon kuntosali, kirjasto, sauna ja pesutupa.

Leevin palvelutalon asukkailla on mahdollisuus osallistua kerran viikossa viriketoiminnanohjaajan ohjaamaan harrastetoimintaan sekä vuoden eri ajankohtina monipuolisesti järjestettäviin tapahtumiin ja esityksiin. Leevi tarjoaa asukkaille myös liikuntatuokioita kaksi kertaa viikossa.

Leevin palvelutalossa asukkaita palvelet omakustanteisesti:

• Lounasravintola Rumpu, aamiais- ja lounastarjoilu
• Mari Parvikoski, yksityinen jalkojenhoitaja
• Hair Maison Professional, yksityinen kampaamo

Leevin palvelutalon yhteydessä on myös SATO:n senioritalo Eliel Saarisentie 10, jossa on 22 vuokra-asuntoa sekä Helsingin kaupungin Hitas-yhtiö Ilkantie 17, jossa on 14 omistusasuntoa.

 

Leevin palvelutalon sosiaalipalvelujen omavalvontasuunnitelma.

 

Rumpupolun palvelutalo

Rumpupolun palvelutalo sijaitsee Kannelmäessä hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palveluiden varrella. Muun muassa teatteri- ja konserttitalo Kanneltalo on aivan palvelutalon välittömässä läheisyydessä. Rumpupolun palvelutalossa on 24 Leevi ry:n omistamaa palveluasuntoa, joihin asukkaat valitaan terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Asunnot ovat kooltaan 36.5-64,5 m². Asunnot ovat pääosin kaksioita lasitetulla parvekkeella.

Rumpupolun palvelutalossa on myös 25 asunto-osakeyhtiömuotoista omistushuoneistoa sekä yksi Helsingin kaupungin vuokra-asunto.

Rumpupolun asukkaiden vapaassa käytössä ovat palvelutalon kuntosali, askarteluhuone, sauna ja pesutupa.

Rumpupolun palvelutalon asukkailla on mahdollisuus osallistua kerran viikossa viriketoiminnanohjaajan ohjaamaan harrastetoimintaan sekä vuoden eri ajankohtina monipuolisesti järjestettäviin tapahtumiin ja esityksiin. Leevi tarjoaa asukkaille myös liikuntatuokioita kaksi kertaa viikossa.

Rumpupolun palvelutalon asukkaita palvelet omakustanteisesti:

Rumpupolun palvelutalon omavalvontasuunnitelma