Äitienpäivävierailut Rumpupolun ja Leevin palvelutaloissa

Hallitus on lieventänyt  yli 70 vuotiaiden liikkumarajoituksia. Vierailuja tulevana viikonloppuna ei kuitenkaan suositella palvelutalon sisällä tai asukkaiden asunnoissa. Omaista voi tavata ulkona, turvavälit huomioiden. Turvavälin on tällä hetkellä katsottu olevan 2 metriä. Odotamme uusia ohjeita STM:ltä liikkumarjoitusten lievennyksistä.  Uudet ohjeet yli 70 vuotiaiden  suosituksista on luvattu antaa viikolla 20. Tällä hetkellä noudatamme edelleen aikaisemmin annettuja ohjeita palvelutalojen sulusta 13.5 asti. Saatuamme uuden ohjeistuksen tiedotamme muutoksista välittömästi.

Ryhmäkotien (Hellikoti ja Leevikoti) osalta noudatamme Helsingin kaupungin ohjeistusta, jolla edelleen kielletään kaikki vierailut omaisten luona. Tällä pyritään suojaamaan asukkaita, henkilökuntaa ja omaisia. Puhelut ja muut yhteydenotot ovat tervetulleita ja odotettuja. Hoitajien kanssa voi sopia oman omaisen yhteydenpidosta ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan edesauttamaan yhteydenottoja omaistenne kanssa. Olemme toistaiseksi säästyneet COVID-19 tatunnoilta (korona viirus) ja altistuksilta, ja toivomme teiltä yhteistyötä ja ymmärrystä nyt voimassa olevien rajoitusten toteuttamisen osalta.

Teemme kaiken mahdollisen asukkaiden hyvinvoinnin eteen ja toivomme että rajoituksia pystytään lienentämään mahdollisimman pian.

Leevi ry