Etusivu

Tervetuloa!

Leevi ry:n palvelut perustuvat korkeatasoiseen osaamiseen, kunnioittamiseen, inhimillisyyteen ja ihmiseen. Hyvä hoitosuhde syntyy luottamuksesta ja asiantuntemuksesta. Tarjoamme turvallista, yksilöllistä, osallistavaa ja toimintakykyä ylläpitävää palvelua ikääntyneille.

Asumispalvelut

Palveluasunnot ovat itsenäiseen asumiseen tarkoitettuja huoneistoja. Leevin kaikissa huoneistoissa on huomioitu ikäihmisten tarpeet ja turvallisuus.

Palvelutalojen ja ryhmäkotien asukkaaksi voi hakeutua täyttämällä asuntohakemuskaavakkeet, joissa tulee olla mukana lääkärintodistus terveydentilasta sekä vero- ja varallisuustodistukset.

Lue lisää asumispalveluistamme!

Hoiva- ja kotipalvelut

Leevin ja Rumpupolun palvelutalojen palveluiden tavoitteena on mahdollistaa asukkaiden itsenäinen asuminen turvallisesti ja laadukkaasti. Asukkaiden omatoimista ja itsenäistä asumista tuetaan ammattitaitoisen henkilökunnan ja kotipalvelutyöntekijöiden avulla ja palveluilla.

Lue lisää hoiva- ja kotipalveluistamme!

Työpaikat

Meille olet arvokas ja tärkeä työntekijä!

Leevi tarjoaa sinulle uusia työmahdollisuuksia. Ajoittain vapautuvien vakinaisten työsuhteiden lisäksi haemme jatkuvasti sijais- ja tuntityöntekijöitä. Tarjoamme sinulle ja kaikille työntekijöillemme hyvät edellytykset tehdä tärkeää ja arvokasta työtä laadukkaasti. Molemmissa toimipisteissämme tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö.

Lue lisää työpaikoista

Kokemuksia

Palvelutalojemme ja ryhmäkotiemme asukkaita kohdellaan aina yksilöinä. Asukkaidemme hyvinvoinnista, terveydestä ja elämänlaadusta vastaa ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme. Läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita Leeviin.

Työntekijöillemme haluamme olla paras työpaikka ja opiskelijoille opintoja tukeva asiantuntija. Vapaaehtoistyöntekijöille kiitollinen ja kumppaneille arvostava yhteistyötaho.

Tutustu kokemustarinoihin

Leevin Kotiapu Oy

Tarvitsetko apua ja tukea arjen askareisiin kotona tai kodin ulkopuolella?

Leevin Kotiapu Oy:n kotipalvelu tarjoaa laadukasta, luotettavaa ja välittävää palvelua pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontamme sisältää muun muassa auttamista kodin askareissa, esimerkiksi ruuanlaitossa, siivouksessa, pyykkihuollossa, asiointiavussa, ulkoiluseurassa ja muissa päivittäisissä toimissa.

Lue lisää Leevin Kotiavusta!