Asumispalvelut

Asumispalvelut

Palveluasunnot ovat itsenäiseen asumiseen tarkoitettuja huoneistoja. Leevin kaikissa huoneistoissa on huomioitu ikäihmisten tarpeet ja turvallisuus. Turvallisuutta asumiseen tuovat palvelutalon kotipalvelun henkilökunta ja turvarannekkeet. Asuntojen keittiöissä on lisäksi turvatoiminnoilla varustetut liedet, kylpyhuoneet ovat tilavat ja huoneistoissa on esteetön mahdollisuus liikkumiseen.

Haagan ja Kannelmäen palvelutaloissa on ympärivuorokautinen hälytysjärjestelmä, jonka vuoksi asukkaat saavat tarvittaessa nopeasti apua. Molemmissa palvelutaloissa on ravintola sekä muun muassa pesutupa ja kuntosali vapaasti asukkaiden käytettävissä. Asukkailla on myös mahdollisuus osallistua tarjonnaltaan monipuolisiin kerhoihin ja kuntosaliryhmiin.

Palvelutalojen ja ryhmäkotien asukkaaksi voi hakeutua täyttämällä asuntohakemuskaavakkeet, joissa tulee olla mukana lääkärintodistus terveydentilasta sekä vero- ja varallisuustodistukset. Asuntohakemuksia otamme vastaan kaiken aikaa.

Palveluasumiseen voi hakeutua itsemaksavana, mutta säännöllisen kotihoidon kustannuksiin on mahdollista hakea verotuksessa kotitalousvähennystä. Lisäksi asumiskustannuksiin voi hakea asumistukea ja hoivakustannuksiin eläkettä saavan hoitotukea.