Palaa avoimiin työpaikkoihin.

Vastaava sairaanhoitaja

Haku avoinna 06.03.2020 klo 14:00 asti.

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa Rumpupolun palvelutalossa sijaitsevaan Leevikodin 14-paikkaiseen muistisairaiden ryhmäkotiin. Leevikodissa on osaava, ammattitaitoinen ja avoin henkilökunta, joten työyhteisöön on helppo tulla ja mukava työskennellä.

Vastaava sairaanhoitaja tekee pääsääntöisesti päivätyötä ja toimenkuvaan kuuluvat mm. ryhmäkodin asukkaiden sairaan- ja lääkehoidollinen vastuu, yhteistyö omaisten ja lääkärin kanssa sekä asukaslähtöinen ja kokonaisvaltainen hoitotyö. Vastaava sairaanhoitaja toimii myös yksikön lähiesimiehenä.

Vakinaiseen tehtävään valittavalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Huomioimme myös terveydenhoitajan ja kätilön tutkinnon, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön ja tehtävään valinnan edellytyksenä on tartuntalain vaatimukset täyttävä rokotussuoja.

Oletko vanhustyöstä ja erityisesti muistisairaiden kanssa työskentelystä kiinnostunut, kehityshaluinen ja työstäsi innostuva? Mahdollisesti sinulta löytyy myös esimieskokemusta? Jos näin on, voisit olla hakemamme tiimin jäsen.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla tai osoitteessa https://leeviry.net/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

Toivottavasti tapaamme työhaastattelun merkeissä.

Yhteystiedot: Erja Laasonen, erja.laasonen@leeviry.net
Työpaikan osoite: Kannelmäki
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Vakituinen
Haku päättyy: 2.3. klo 16:00